Vandens tyrimai

surastų prekių kiekis: 7

Akvariumo vandens testeris - kad vanduo būtų saugus

Akvaristika yra gražus ir labai besivystantis hobis. Akvariumo žuvys ir augalai visiškai priklauso nuo jūsų ir jūsų sukurtos aplinkos akvariume. Natūralių sąlygų sukūrimas yra jūsų žuvų ir augalų vystymosi garantas. Priešingu atveju galite susidurti su įvairiomis problemomis. Todėl akvariumo vandens tyrimai yra labai svarbūs. Privalote dažnai tikrinti vandenį. Tai vienintelis būdas užtikrinti, kad jūsų žuvys bus saugios.

Tinkami akvariumo vandens testai padeda stebėti vandenyje ištirpusio deguonies kiekį, patikrinti PH lygį ir vandens kietumą. Taip pat patikrina kalio, kalcio, fosforo ir kitų mineralų, kurie labai svarbūs akvariumo gyvybei ir augimui, kiekį. Jūsų akvariume gyvenančios žuvys ir augalai taps tikra puošmena, kuria visi žavėsis.

Akvariumo vandens testeris - išsklaidykite abejones

Nesvarbu, ar esate aistringas ir labai patyręs akvariumininkas, ar tik žengiate pirmuosius žingsnius akvariumistikos srityje. Jums vis tiek reikės tinkamos įrangos. Taip pat būtina atlikti tinkamus akvariumo vandens tyrimus. Be jų negalėsite daug nuveikti. Net geriausias akvariumininkas negali akimis įvertinti akvariumo vandens.

Yra du pagrindiniai testų tipai: akvariumo juostelės testai ir lašeliniai testai. Lašeliniai testai yra brangesni už juostelinius, tačiau manoma,kad jie yra veiksmingesni. Kita vertus, juostelių testai yra pigesni, todėl galite juos naudoti dažniau ir neapsunkinti savo piniginės.

Įrengiant ir prižiūrint akvariumą labai svarbu daug veiksnių. Reikia atlikti akvariumo ph tyrimus, patikrinti vandens kietumą, deguonies prisotinimo lygį, fosforo, kalio, kalcio ir kitų mineralų prisotinimo lygį. Tai būtina. Priešingu atveju nuolat susidursite su ligomis ir dideliu žuvų bei augalų mirtingumu. Akvariumas taip pat gali apaugti dumbliais ir labai greitai užsiteršti.

Akvariumo vandens tyrimai - atlikite juos naudodami geriausius produktus

Svarstote, ko konkrečiai jums reikės? Daug kas priklauso nuo jūsų akvariumo. Jei akvariume kuriate povandeninį sodą, jums prireiks skirtingų produktų, o jei auginate žuvis - kitų. Tačiau absoliutus pagrindas yra akvariumo vandens ph testeris. Turite išlaikyti vieną iš anksto nustatytą lygį. Jei žuvys ko nors tikrai nemėgsta, tai staigaus vandens ph pokyčio. Dėl to gyvūnai suserga daugybe ligų ir net miršta.

Kai kurioms žuvims reikia nuolat tikrinti ir keisti vandens kietumo lygį. Tada jums reikės vandens kietumo testerio. Labai reiklioms žuvims, kurioms vandens kietumas yra vienas iš pagrindinių geros sveikatos kriterijų, tai tikrai labai svarbu. Jei jūsų augintiniai yra mažiau reiklūs ir esate pradedantysis akvariumininkas, galite pasikliauti juosteliniais testais. Vis dėlto, svarbu, kad turėtumete tinkamą vandens kietumo testerį. Kur jį įsigyti? Tai nėra taip sudėtinga. Tiesiog pažvelkite į mūsų parduotuvę.

Widoki:
      pixel