Žirklės, karpikliai

surastų prekių kiekis: 7

Kačių žirklės ir nagų kirpimo mašinėlės

Bėgdama, vaikščiodama, medžiodama ir lipdama į medžius katė pati galąsta savo nagus. Be to, natūraliomis sąlygomis kontroliuoja nagų ilgį, draskydamasi, kad pažymėtų savo teritoriją. Todėl naminiams gyvūnams, kurie daug laiko praleidžia lauke, nagų ilgis neturėtų būti koreguojamas. Tačiau jei jūsų augintinis didžiąją laiko dalį praleidžia namuose, jis gali patenkinti savo medžioklės poreikius draskydamas baldus. Būna atvejų, kai kačių nagų kirpimas tampa būtinybe, ir tokiu atveju vertėtų tai daryti sistemingai. Kai draskyklės nepakanka, būtina įsigyti kačių nagų kirpimo mašinėlę.

Kačių nagų kirpimo mašinėlės yra trijų patogių ir lengvai naudojamų formų. Dažniausiai pasirenkamos kačių nagų kirpimo mašinėlės ir kačių nagų giljotina, tačiau prižiūrėtojai mėgsta naudoti ir žirkles. Svarbu atminti, kad reguliuojant katės nagų ilgį negalima naudoti žmonėms skirtos įrangos. Gyvūnų nagai yra daug kietesni ir turi specifinę struktūrą. Todėl investuokite į specialias savo katei skirtas nagų kirpimo priemones. Visus augintinio priežiūrai reikalingus priedus rasite "ZooKaralyste.lt" parduotuvėje.

Šioje kategorijoje rasite įvairaus dydžio gyvūnams skirtas nagų kirpimo priemones. Taigi galite lengvai išsirinkti aksesuarą kiekvienai kačių veislei. Siūlome nagų kirpimo mašinėles, skirtas tiek patiems mažiausiems gyvūnams, tiek kačių senjorams.

Ką rinktis - kačių kirpimo žirkles, giljotiną ar nagų žirkles?

"ZooKaralyste.lt" parduotuvėje galima įsigyti trijų formų kačių nagų kirpimo žirkles. Atsižvelgdami į savo ir augintinio pageidavimus, galite rinktis žirkles, giljotiną ir kačių nagų kirpimo mašinėles.

Katės nagų giljotina yra itin patogus ir greitai naudojamas prietaisas. Atliekant viliojimo procedūrą, tiesiog įkiškite nagą į skylę ir ryžtingu judesiu padarykite pjūvį. Giljotina turi nerūdijančio plieno ašmenis ir neslidžią rankeną, kuri gerai guli rankoje atliekant viliojimo procedūras. Įranga yra patogi, aštri ir patvari, todėl leidžia tiksliai trumpinti nagus.

Kačių nagų žirklės yra visiškai saugi nagų ilgio reguliavimo įranga. Dėl užapvalintų galiukų neįmanoma atsitiktinai įsipjauti į odą. Gaminys pagamintas iš nerūdijančio plieno, todėl yra itin patvarus. Neslystančios rankenos užtikrina, kad žirklės neiškristų iš rankų, todėl kirpti galima greitai ir saugiai.

Katės nagų kirpimo žirklės vizualiai panašios į žirkles, tačiau jų ašmenys sutelkti viename taške. Profesionalios kačių nagų kirpimo mašinėlės pagamintos iš nerūdijančio plieno. Jame yra kirpimo ilgio ribotuvas. Kontūruotos rankenos padengtos gumine-silikonine danga, kad būtų patogu ir saugu.

Kačių kirpimo mašinėlės - į ką atkreipti dėmesį?

Kokias kačių kirpimo žirkles pasirinkti? Pirmiausia - tas, kurios pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų. Pigi įranga, įsigyta prekybos centruose, gali būti neveiksminga, be to, mažiau saugi. Tik specializuotos veterinarinės kirpimo mašinėlės tinkamai atliks savo darbą. Dėl nerūdijančio plieno, iš kurio pagaminti ašmenys, gaminys yra aštrus, tikslus ir itin patvarus. Guma padengtos rankenos užtikrina, kad kačių nagų kirpimo mašinėlės neišslystų iš rankų ir nekeltų pavojaus nei šeimininkui, nei augintiniui.

Augintinio nagų kirpimas iš pradžių gali sukelti šiek tiek problemų. Jei nesijaučiate pasiruošę patys atlikti šią procedūrą, kreipkitės į veterinarijos gydytoją, kuris parodys, kaip teisingai ir saugiai sutrumpinti nagus. Kūniškosios masės pažeidimas sukelia stiprų kraujavimą ir yra skausmingas katei, todėl verta kreiptis pagalbos į profesionalą.

Tačiau jei nuspręsite patys nukirpti savo augintinio nagus, atidžiai pažiūrėkite, kur baigiasi kūrybinis minkštimas. Tai tamsesnė, išlenkta nago viduje esanti dalis. Nagą reikėtų nukirpti šiek tiek toliau nuo minkštimo - geriausia būtų nukirpti patį galiuką.

Pravartu iš anksto pasiruošti darbo vietą, savo nuožiūra pasirūpinti reikiama įranga: žirklėmis, giljotina, mašinėle katės nagams kirpti. Sėskite gerai apšviestoje vietoje. Tvirtai laikykite katę, tuo pačiu įsitikinkite, kad ji jaučiasi saugi - priešingu atveju gyvūnas jausis nepatogiai ir pradės bėgti, o tai labai apsunkins darbą. Pasirinkite laiką, kai katė yra rami. Jei pastebėsite, kad gyvūnas nekantrauja, nutraukite procedūrą ir grįžkite prie jos vėliau. Atminkite, kad žmonėms skirtos įrangos nerekomenduojama naudoti naminiams gyvūnams, kurių nagai yra daug kietesni.

Naminių kačių nagų kirpimas yra svarbus, nes gali padėti išvengti nemalonių situacijų. Sutrumpinus nagus, gyvūnas negalės užsikabinti už medžiagų, pavyzdžiui, sofos apmušalų. Kai murklė bando išsilaisvinti, ji gali per stipriai patraukti leteną, o tai yra paprastas būdas sulaužyti nagus. Todėl patartina pripratinti katę prie nagų kirpimo, kai ji dar maža. Vyresnėms katėms tai gali kelti problemų, ypač jei letenos yra ta vieta, kurios ji nemėgsta glostyti. Todėl verta įvesti skanėstus, kuriuos visada galite duoti savo augintiniui po kirpimo. Taip užtikrinsite, kad nagų kirpimo mašinėlės katei gerai asocijuotųsi. Taip pat gera idėja viliojimo procedūrą pradėti, kai augintinis miega.

Rinkitės iš plataus kačių nagų kirpimo produktų asortimento

"ZooKaralyste.lt" žinome, kokia sudėtinga gali būti kačių nagų priežiūra. Ne kiekviena katytė tuo mėgaujasi, o probleminis jūsų augintinio elgesys neabejotinai reiškia stresą jums. Dėl šios priežasties paruošėme produktų, kurie palengvins šią užduotį. Jie yra tinkamai aštrūs ir kartu saugūs naudoti.

Tinkamos kačių kirpimo žirklės palengvins nagų priežiūrą. Svarbiausia, ji vyks sklandžiai, o tai padės išvengti streso ir jums, ir jūsų augintiniui.

Paruošėme patogius naudoti priedus. Taip yra dėl rankenų, kurios puikiai laikosi rankoje. Ergonomiškos rankenos pagamintos iš patvarių, tačiau malonių liesti medžiagų. Ant daugelio rankenų pastebėsite skirtukus - jie yra neslystantys, todėl pjaustytuvais naudotis daug lengviau.

Žinome, kad pirmosios kirpimo procedūros kelia stresą ne tik jūsų augintiniui, bet ir jums. Todėl į asortimentą įtraukėme nagų kirpimo mašinėles, kuriose yra elementas, neleidžiantis kirpti per trumpai. Taip pat siūlome žirkles su užapvalintais galais - jos sumažina jūsų augintinio sužeidimo riziką.

Jums neabejotinai svarbus naminių gyvūnėlių priedų ilgaamžiškumas. Jis turi įtakos naudojimo saugumui ir yra svarbus dėl ekologinių priežasčių. Juk patvarių gaminių ilgai nereikia keisti. Mūsų asortimente rasite kirpimo mašinėlių, kurių metalinės dalys pagamintos iš nerūdijančio plieno. Ši medžiaga yra atspari laikui. Atkreipkite dėmesį į kitų aksesuaro dalių medžiagą. Siūlome kirptuvus, pagamintus iš nedūžtančio ABS plastiko. Šis derinys garantuoja, kad aksesuarą naudosite vėl ir vėl.

Peržiūrėkite mūsų paruoštus kačių nagų kirpimo produktus. Išsirinkite priedą, su kuriuo šią viliojimo procedūrą galėsite atlikti patys namuose.

Widoki:
      pixel