Kokoso substratai

surastų prekių kiekis: 4

Kokoso substratai ropliams ir varliagyviams

Kokosų substratas yra puikus higieniškas kraikas gyvūnams. Jis sudaro geriausias sąlygas ropliams, varliagyviams ir vabzdžiams veistis. Puikiai tinka tiek drėgnuose, tiek sausuose terariumuose, sukurdamas tinkamą vandens ir oro aplinką. Kokoso substrato struktūra puikiai sugeria drėgmę, o drėgnas pluoštas tinkamu laipsniu išskiria vandens garus. Kokosų drožlės puikiai tinka insektariumuose, drėgnuose, vidutiniškai drėgnuose ir sausuose terariumuose.

Kokosų substratai taip pat puikiai tinka kaip higieniškas kraikas kitiems naminiams gyvūnams. Juos galite naudoti šeškų, kačių ar graužikų kraiko dėžutėse. Pluoštinė struktūra leidžia gyvūnams įrengti urvus ir slėptuves. Jei planuojate pirkti natūralų substratą savo augintiniui - rinkitės kokosų substratą.

Parduotuvės ZooKaralyste.lt pasiūloje rasite aukštos kokybės kokosų substrato terariumams ir kraiko loveliams didelėse ir mažesnėse pakuotėse. Produktai gali būti drožlių ir pluošto pavidalo - pasirinkite tinkamą rūšį, atitinkančią konkrečios gyvūnų rūšies poreikius.

Koks kokosų substratas geriausiai tiks terariumui?

Kokoso substratai gali būti naudojami įvairiai - todėl pasirinkite tinkamą tipą pagal savo gyvūnų rūšį ir jų poreikius. Kokoso pluoštas terariumui yra universaliausias substrato tipas. Jis tinka beveik visų rūšių gyvūnams. Dėl savo struktūros yra puiki medžiaga lizdams. Jis būna ilgų pluoštų arba 1-3 cm ilgio pluoštų pavidalo.

Kokoso durpės yra labai smulkios, savo struktūra panašios į natūralias durpes. Tačiau jos yra lengvesnės, tvirtesnės struktūros ir nesudaro purvino paviršiaus. Jos idealiai tinka vorams skirtiems terariumams. Kita vertus, kokosų drožlės yra gana stambios drožlės, pagamintos iš kokoso drožlių ir lukštų. Jos tinka driežų terariumui, taip pat katės kraiko dėžei. Šį substratą galima įsigyti kelių dydžių. substrato pH yra 6,5 (neutralus), jis pralaidus orui ir ilgai išlaiko drėgmę.

Į ką turėčiau atsižvelgti rinkdamasis kokosų substratą savo terariumui?

Mūsų internetinėje parduotuvėje lengvai rasite savo augintiniui tinkamą kokosų substratą. Produktų kaina yra patraukli, net ir perkant dideliais kiekiais. Substratai gali būti įvairių frakcijų - pluoštiniai, smulkūs, stambūs ir mišrūs - kad atitiktų jūsų augintinio poreikius. Jie tiekiami supresuotų blokų ir briketų pavidalu. Substratas plečiasi, kai sujungiamas su vandeniu, todėl greitai pasiekia visą tūrį. Birių substratų galima įsigyti rulonais arba maišais.

Kokoso substratai yra puikus pagrindas terariumams ir naminiams gyvūnams. Jie sugeria kvapus ir drėgmę, yra lengvi ir erdvūs. Dėl tvirtos struktūros jie lėtai suyra. Substratai yra neutralaus kvapo ir spalvos, todėl jų nereikia specialiai šalinti. Jie užtikrina tinkamą mikroklimatą roplių, varliagyvių ir vabzdžių terariumuose. Sudėtyje nėra cheminių trąšų, o dėl terminės sterilizacijos juose nėra parazitų ir bakterijų. Jei terariumas tinkamai vėdinamas, nėra pavojaus, kad ant paklotų atsiras pelėsis ir grybelis.

Widoki:
      pixel