Letenos

surastų prekių kiekis: 3

Kačių letenų apsaugos priemonės - rūpinkitės savo katės letenomis

Kačių letenos yra minkštos ir labai švelnios. Dėl to gyvūnas gali greitai jas susižaloti, nes būtent letenos tiesiogiai liečiasi su žeme, todėl apsaugos priemonės gali būti labai naudingos.

Labai dažnai katės pačios sugeba apsaugoti savo letenas, tačiau kai lauke pradeda kristi temperatūra, lauke šalta ir drėgna, o apledėję paviršiai barstomi druska, katės letenos patiria tikrai sunkų išbandymą. Tačiau visai nereikia atsisakyti pasivaikščiojimų su savo augintiniu. Tada pravers apsauginis tepalas katės letenėlėms.

Taip jūsų katės letenėlės bus saugesnės, o jūsų katė laimingesnė, nes jai nereikės sėdėti namuose, o ji galės be skausmo eiti su jumis pasivaikščioti ir užsiimti mėgstama veikla.

Apsauginis tepalas kačių letenoms - kodėl jis toks svarbus?

Sužeistos letenos labai sumažina katės komfortą ir galimybes, todėl kačių letenų apsaugos tepalas yra toks svarbus ir jį verta rinktis atidžiai.

Mūsų asortimente rasite kremo ir purškalo pavidalo preparatų, skirtų profilaktiniam naudojimui. Jie sutepa letenas ir palieka ant jų apsauginį filtrą, kuris apsaugo letenų pagalvėles, pavyzdžiui, nuo šalčio.

Taip pat siūlome produktus, skirtus tepti ant jau sužalotos letenų odos, kad katėms būtų sumažintas skausmas, pagreitintas gijimo procesas ir išvengta su tuo susijusių komplikacijų.

Kačių letenų apsaugos tepalas - pasirinkimas svarbus

Jautrios jūsų katės letenėlės nusipelno rūpestingos priežiūros ir pagalbos sudėtingose situacijose. Kačių letenėlių priežiūros priemonė užtikrina, kad jos bus gerai prižiūrimos, ir padeda išvengti sužeidimų, pavyzdžiui, atsiradusių dėl sausos odos įtrūkimų.

Tokius produktus patartina rinktis pasikonsultavus su veterinarijos gydytoju, kad jis padėtų įvertinti, kas geriausiai tinka jūsų katės letenėlėms.

Visų pirma atkreipkite dėmesį į kokybę ir saugumą, kad katė nepatirtų nemalonumų, pavyzdžiui, jei pradėtų laižyti iš anksto suteptas letenas, o taip gali nutikti.

Widoki:
      pixel