Akių lašai katei

surastų prekių kiekis: 11

Akių lašai jūsų katei - išsaugokite sveikas katės akis

Regėjimas yra labai svarbus katės pojūtis. Kačių akys taip pat yra labai jautrios ir subtilios. Jei jūsų katės organizme kažkas negerai, jos akys jums apie tai praneš. Tačiau kartais ir pačios akys gali susirgti. Tuomet jūsų katei reikia ypatingos priežiūros. Būtent tada gali praversti kačių akių lašai.

Jautrios katės akys gali bet kada susirgti. Kuo katė vyresnė, tuo daugiau problemų su regėjimu. Didesnė rizika kyla lauke gyvenančioms katėms. Jos labiau linkusios į įvairius sužalojimus ir traumas. Be to, jos daugiau laiko praleidžia tarp dulkių, smėlio, purvo ir kitų šiukšlių.... Namuose gyvenančios katės taip pat nėra apsaugotos nuo tokių pavojų.

Jūsų katės akių ligos yra rimta problema. Nenuvertinkite jos. Be to, nenuleiskite rankų, kai tai nutiks jūsų katei. Nuveskite ją pas veterinarą ir sulašinkite jai tinkamų lašų. Taip jūsų katė galės mėgautis visaverčiu gyvenimu ir džiaugtis pasauliu. Kita vertus, jūs turėsite ištikimą kompanioną, kuris visada ieškos progos su jumis pažaisti.

Kačių akių lašai - palengvinkite savo katės akių būklę

Labai svarbu kasdien prižiūrėti katės akis. Tai padės išvengti daug skausmo ir akių problemų. Juk prevencija daug geriau nei gydymas. O kasdienei priežiūrai pravers kačių akių lašai.

Kačių akių produktų gamintojai labai stengiasi užtikrinti, kad jų priemonės būtų veiksmingos, bet kartu ir švelnios. Jie neturi dirginti jautrių katės akių. Kasdienei priežiūrai skirti lašai turi švelniai išplauti visus katės akių nešvarumus. Galintys patekti teršalai gali sukelti sužalojimus arba sukelti įvairias ligas.

Jei jūsų katę jau kamuoja akių liga, nelaukite ir ne veikite savarankiškai. Kreipkitės į veterinarijos gydytoją. Jis pasakys, kokie kačių akių lašai tiks jūsų augintiniui.

Kurie akių lašai jūsų katei? Atidžiai rinkitės

Be recepto parduodami kačių akių lašai gali būti puiki pagalba rūpinantis kasdiene jūsų katės akių priežiūra. Su sąlyga, kad pasirinksite jūsų katei tinkamus lašus. Kaip tai padaryti?

Visų pirma atkreipkite dėmesį į tokių lašų sudėtį ir veikimo būdą. Jei kyla abejonių, nedvejodami kreipkitės pagalbos į veterinarijos gydytoją. Tai darykite net ir tuo atveju, jei jūsų katė yra sveika ir norite veikti profilaktiškai. Jis gali geriausiai padėti pasirinkti akių lašus jūsų katei. Neleiskite, kad kaina jums būtų lemiamas kriterijus. ZooKaralyste.lt rasite lašų ir kitų preparatų labai patogiomis kainomis. Jūs tikrai nepermokėsite. Apart to galite sužinoti kitų žmonių nuomonę apie konkrečius produktus. Kačių šeimininkai mielai dalijasi savo žiniomis ir patirtimi. Jie padės jums susidaryti vaizdą apie situaciją ir pasirinkti.

Widoki:
      pixel