Pincetai

surastų prekių kiekis: 5

Kačių erkių pincetas - higiena ir sauga

Erkių radimas pas kates niekada nėra malonus atradimas, tačiau taip nutinka, ir, priešingai nei atrodo, ne tik pas lauko kates.

Kartais tokią erkę galima parsinešti namo ant drabužių ir ji suras šeimininką - katę. Tokiu atveju reikia kuo greičiau pašalinti nepageidaujamą parazitą nuo katės odos. Tam praverčia kačių erkių pincetas. Erkės ant gyvūno tai nemaloni ir pavojinga situacija, nes jos yra daugelio ligų ir problemų šaltinis. Svarbiausia - pašalinti visą erkę ir nepalikti nė vienos į kūną įsisiurbusios dalies. Šiai užduočiai atlikti tiks kačių erkių replės. Rūpinkitės savo augintinio sveikata ir saugumu, saugokite jį nuo erkių ir greitai reaguokite.

Katės pincetas - padeda atsikratyti problemų

Yra daugybė erkių šalinimo būdų. Kai kurie žmonės tai daro tiesiog pirštais, nors daug higieniškesnis sprendimas būtų katės erkės pincetas, nes tada nereikės liesti erkės - tai tikrai nemalonus parazitas ir daugelio bakterijų šaltinis. Mūsų parduotuvėje rasite pincetą, kuriuo lengvai ir greitai atsikratysite šių parazitų. O svarbiausia, kad dėka jo tai padarysite tiksliai. Pati erkės galvutė, įsisiurbusi į katės kūną, yra tokia pat pavojinga, jei ne pavojingesnė, kaip ir visa gyva erkė, todėl svarbu neleisti erkei išsinerti. Mūsų siūlomi pincetai, žnyplės ir erkių gaudyklės efektyviai apsaugo nuo to. Kiekvienas mūsų siūlomas pincetas katėms yra kokybiškas gaminys, kuriuo greitai ir be vargo atsikratysite šių parazitų. Juos taip pat lengva naudoti, todėl net jei niekada anksčiau to nedarėte, su šia užduotimi susidorosite.

Kaip pasirinkti pincetą? Kuo turėčiau vadovautis rinkdamasis?

Erkės ypač paplitusios pavasarį ir rudenį, nors vasarą, jei oras joms palankus ir nėra per karšta, jos taip pat gali pulti. Todėl savo katę nuo jų būtina saugoti ištisus metus. Tačiau jei viena erkė jau prikibo prie jūsų katės, turite veikti nedelsiant. Šią užduotį labai padeda atlikti erkių traukimo replės. Rinkitės tokias, kurios patogiai guli rankoje, nes tik tada galėsite tiksliai ir efektyviai jomis naudotis. Taip pat svarbu, kad jos būtų kokybiškai pagamintos, kad naudojimo metu nesugestų. Visada pravartu patikrinti atsiliepimus internete arba paklausti savo veterinarijos gydytojo patarimo. Erkės nėra labai nereikšminga priežastis, dėl kurios reikėtų kreiptis konsultacijos. Jos yra daugelio pavojingų ligų nešiotojos, todėl verta žinoti, kaip geriausiai nuo jų apsisaugoti ir veiksmingai jas pašalinti.

Widoki:
      pixel