Termostatai ir laiko jungikliai

surastų prekių kiekis: 2

Temperatūra terariume - pasirūpinkite ja

Terariumai dažniausiai siejami su egzotika. Visiškai pagrįstai, nes paprastai tai būna egzotiškų gyvūnų namai. O su egzotika, savo ruožtu, susijusi ir tinkama temperatūra. Ji turi vyrauti atitinkama ir jūsų terariume. Priešingu atveju nesudarysite idealių gyvenimo sąlygų savo augintiniui. Štai kodėl toks svarbus terariumo termostatas.

Būtent jis leidžia užtikrinti tinkamą temperatūrą. Termostatas užtikrins, kad galėsite nustoti nerimauti dėl savo augintinio likimo. Jei teisingai užprogramuosite termostatą, būsite tikri, kad jūsų gyvūnui terariume bus šilta ir patogu.

Tinkama temperatūra - tai dar ne viskas, ką jums gali suteikti termostatas. Terariumas turi savo taisykles. Iš tikrųjų tai atskiras pasaulis, uždarytas už stiklo. Netiesiogiai, per temperatūrą, termostatas taip pat prisideda prie jūsų gyvūno termoreguliacijos ir palankiai veikia jo virškinimo procesą. Galėsite džiaugtis sveiku ir patenkintu augintiniu, o jūsų terariumas klestės visu pajėgumu.

Terariumo temperatūros reguliatorius - vienas svarbiausių dalykų

Jau žinote, kad terariumo termostatas yra vienas pirmųjų dalykų, kuriuos turėtumėte įsigyti. Tikrai neatidėliokite šio pirkimo, nelaukite iki paskutinės minutės. Tinkama temperatūra terariume turėtų būti prioritetas. Ji didele dalimi lemia, ar jūsų terariume klestės gyvybė.

Ropliai ir varliagyviai yra ektoterminiai gyvūnai. Todėl jų kūno temperatūra priklauso nuo aplinkos temperatūros. Parduotuvėje "ZooKaralyste.lt" rasite terariumo temperatūros reguliatorių, leidžiantį jo gyventojui palaikyti jam tinkamiausią kūno temperatūrą. Tokią, kuri neleis jam pasinerti į šaltą stuporą, bet ir nesukels perkaitimo. Abi šios situacijos yra pavojingos, todėl turėtumėte padaryti viską, kad taip nenutiktų.

Automatizuoti, lengvai programuojami, turintys iki kelių režimų, kurie persijungia automatiškai, termostatai yra idealus šilumos šaltinis terariumams. Juos galima naudoti atskirai, tačiau taip pat puikiai veikia kartu su kitais šilumos šaltiniais. Termostatai reguliuoja drėgmės lygį. Tinkamas drėgmės lygis labai svarbus terariumo sąlygoms. Jis taip pat turi įtakos terariumo gyventojų gerovei ir sveikatai.

Terariumo termostatas - išsirinkite sau tinkamą

Terariumo temperatūros reguliatorius yra absoliučiai būtinas. Rinkoje yra daugybė šių prietaisų tipų. Jei esate pradedantysis, gali kilti problemų ieškant tinkamiausio jūsų terariumui. Nesijaudinkite, tai dažnas reiškinys. Rinkdamiesi pirmiausia vadovaukitės dviem veiksniais: savo augintinio gerove ir savo patogumu.

Rinkitės automatinius termostatus ir tokius, kuriuos lengva užprogramuoti konkrečiam darbo režimui. Taip galėsite reguliuoti terariumo temperatūrą priklausomai nuo dienos ar nakties. Šis skirtumas yra labai svarbus, nes leidžia jūsų augintiniui palaikyti tinkamą paros ritmą. Taip nesutrikdomas jo natūralus biologinis laikrodis, o sudaromos sąlygos gyventi su juo darnoje.

Jei abejojate dėl konkretaus gaminio, visada galite pasižiūrėti internete ir patikrinti atsiliepimus. Tai tikra žinių kasykla. Taip pat galite kreiptis į labiau patyrusius augintojus. Vėlgi, tai padaryti jums padės internetas. Naudokitės technologijų privalumais savo augintinio labui.

Widoki:
      pixel