Ragdoll katė

surastų prekių kiekis: 4

Ragdolas - šėrimas su meile

Sunku būtų rasti švelnesnę, meilesnę, ramesnę ir meilesnę katę nei ragdoll veislės katė. Jos išties švelnaus būdo ir kartais net vadinamos šunimis katės kailyje - jos gali taip prisirišti prie savo globėjo ir skirti jam tiek daug dėmesio. Šis augintinis trokšta jūsų draugijos. Apsupkite augintinį meile, ir jis nepaliks jūsų ramybėje. Jis taip pat mielai leisis užvedamas žaidimui. Būdami laimingi ragdoll šeimininkai, tai tikrai žinote iš patirties.

Atminkite, kad geri namai jūsų katei neapsiriboja vien laiko praleidimu glostant ir glamonėjant. Svarbiausia jūsų pareiga - tinkamai maitinti savo augintinį. Pilnas dubenėlis skanaus ir sveiko maisto - tai yra tai, ko reikia jūsų ragdolui, kad jis turėtų jėgų žaisti ir, svarbiausia, išliktų sveikas. Ar sunku šerti tokią katę? Ne, tai grynas malonumas! Ragdolų katės neturi jokių specialių mitybos pageidavimų. Jos taip pat nėra išrankūs gyvūnai. Žinoma, kačių šėrimas yra ir didelė atsakomybė. Juk jūsų katė yra visiškai priklausoma nuo jūsų. Jūs sprendžiate, kas pateks į jos dubenėlį. Įsitikinkite, kad ten patenka tik tai, kas geriausia.

Ragdolo maiste turi būti optimalus maistinių medžiagų kiekis. Jis turi būti pritaikytas šios veislės poreikiams ir suteikti jam viską, ko reikia gyvenimui. Priešingu atveju jūsų katė gali labai rimtai susirgti. Neleiskite, kad taip nutiktų. Jūsų ragdolas jumis labai pasitiki ir tiki, kad padarysite viską, kad jis būtų laimingas. Nenuvilkite jo. Jis atsilygins jums savo draugija ilgus, sveikus ir laimingus metus. Tinkamas ragdoll kačių maistas pagerins jūsų augintinio vidaus organų būklę ir leis jo organizmui tinkamai vystytis. Jis taip pat suteiks kailiams patrauklią išvaizdą.

Kodėl ragdolui taip svarbu parinkti maistą? Šios katės yra didelės (jos įvardijamos kaip vienos didžiausių murklių) ir ilgai auga. Visišką brandą ir didžiausią dydį jos pasiekia sulaukusios 3 ar net 4 metų. Tuo metu reikia palaikymo jų kaulams, kuriems vystytis reikia daugiau laiko nei kitiems kačiukams. Be to, ragdoll katės dažnai kenčia nuo širdies ligų ir šlapimo takų problemų. Todėl verta rinktis maistą, kuris stiprintų ir šiuos organus.

Paprastai katės kartais mėgsta paprašyti papildomos maisto porcijos arba skanėsto. Ragdolo atveju turite būti labai atsargūs. Šie gyvūnai paprastai turi antsvorio. Todėl svarbu, kokį maistą jam duodate ir kiek jo pilate į dubenėlį. Permaitinti katę nėra sveika. Ir tai tikrai nėra meilės ženklas. Nutukusi katė nėra geros formos. Be to, antsvoris lemia tolesnes jūsų augintinio sveikatos problemas. Pasigailėkite to savo augintinio ir tikrai pasirūpinkite, kas patenka į jūsų ragdolo dubenėlį.

Ragdoll kačių maistas - per skrandį į širdį

Kačių šėrimas yra daugiau nei tik pareiga. Tai malonumas. Esame tikri, kad su šiuo teiginiu sutiksite. Malonumas gali būti dar didesnis, kai rasite tinkamą maistą. Apie tinkamą kačių šėrimą jau pasakyta daugybė dalykų. Per pastaruosius kelis dešimtmečius šiuo požiūriu daug kas pasikeitė. Šiandien kiekvienas atsakingas ir mylintis katės šeimininkas žino, kad jo augintinei turi būti duodamas sveikas, visavertis maistas. Tai tikrai nėra slaptos žinios.

Investuojant į sveikatą, o tiksliau - į sveiką kačių mitybą, rečiau lankomasi veterinarijos klinikoje. Jūsų augintiniui nereikia stresuoti dėl vizitų į kliniką. Ir reikia nepamiršti, kad šios katės vertina namiškius. Jūs taip pat turėsite daugiau laiko žaisti kartu.

Ragdolų kačių maistas nėra išimtis ar sunkiai randamas. Ragdoliams, kaip ir visoms katėms, reikia sveiko ir skanaus maisto. Kiekviena kačių veislė turi savo specifinių poreikių. Ringdamiesi gerą ragdolų ėdalą reikia į juos atsižvelgti - atsižvelgti į katės amžių, ūgį ir svorį, į tai, kiek ji aktyvi, ir į ligas, į kurias gali būti linkusi šios veislės katė. Juk kai kurios veislės yra ištvermingesnės už kitas. Jei gerai pažįstate savo katės veislę, galite apytiksliai nustatyti jos mitybos poreikius. Sausas kačių ėdalas ir drėgnas ėdalas ragdoliams, specialiai sukurtas pagal jų specifinius poreikius, gali visiškai patenkinti jūsų katės poreikius. Rūpinkitės jos širdimi, oda, kailiu ir šlapimo sistema.

Nors jūsų pūkuotukas laksto ir mėgsta glaustytis, nepamirškite, kad jis vis tiek yra mėsėdis. Todėl ragdoll kačių maiste turi būti mėsos. Ir kuo daugiau jos. Iš jos gyvūnas gauna vertingų medžiagų. Verta prisiminti, kad jo organizmui svarbūs ne tik skeleto raumenys, bet ir subproduktai. Gerai subalansuota kačių mityba numato ir jų naudojimą. Ar norite gerai maitinti savo augintinį? Ragdolo kačių maisto sudėtyje neturėtų būti daug grūdų. Vaisiai ir daržovės yra sveikintini, kad pagerintų gyvūno organizmą.

Ieškodami maisto produktų atkreipkite dėmesį į jų maistinę vertę - kokių vitaminų ir mineralų jie turi ir kokius organus palaiko. Paruoštas sausas maistas, kurio sudėtis yra gera, yra tinkamas pasirinkimas ragdolui. Katė jį valgys ir turės jėgų su juo žaisti, o tai ji labai mėgsta. Norite būti tikri dėl pasirinkto produkto kokybės? Užsisakykite jį iš parduotuvės "ZooKaralyste.lt", kuri buvo sukurta tam, kad keturkojų globėjai galėtų lengvai įsigyti puikios kokybės maisto, užtikrinančio tinkamą kačių ir šunų vystymąsi.

Ragdoll kačių maistas, į kurį verta atkreipti dėmesį

Ieškodami maisto produktų atkreipkite dėmesį į jų maistinę vertę - kokių vitaminų ir mineralų jie turi ir kokius organus palaiko. Paruoštas sausas maistas, kurio sudėtis yra gera, yra tinkamas pasirinkimas ragdolui. Katė jį valgys ir turės jėgų su juo žaisti, o tai ji labai mėgsta. Norite būti tikri dėl pasirinkto produkto kokybės? Užsisakykite jį iš parduotuvės "ZooKaralyste.lt", kuri buvo sukurta tam, kad keturkojų globėjai galėtų lengvai įsigyti puikios kokybės maisto, užtikrinančio tinkamą kačių ir šunų vystymąsi.

Parduotuvėje "ZooKaralyste.lt" rasite "Royal Canin" produktus. Tai visavertis sausas ėdalas Ragdoll katėms, specialiai paruoštas suaugusioms šios veislės katėms (vyresnėms nei 12 mėn.). Aukšta jo kokybė patvirtinta daugybe tyrimų. Royal Canin sudėtyje yra vertingų vitaminų ir rūgščių, turinčių įtakos kailio būklei, o tai yra šių augintinių privalumas. Reguliariai valgant šio prekės ženklo ėdalą, gerėja jūsų augintinio širdies veikla, saugomi kaulai ir sąnariai. Royal Canin sausi kąsneliai yra pritaikyti prie katės žandikaulio struktūros. Jūsų augintinis lengvai juos suvalgys ir kramtys. Dėl to jūsų katinas taip pat rūpinsis burnos higiena.

Norite būti tikri dėl maisto produktų kokybės savo pirkinių sąraše? Peržiūrėkite atsiliepimus internete. Tai tikrai geras informacijos mainų tarp globėjų šaltinis. Pasidomėkite, kokią patirtį su maistu turi kiti ragdolų šeimininkai ir ar jų katėms maistas patiko. Tai tikrai padės jums priimti teisingą sprendimą. Jei abejojate, taip pat kreipkitės į veterinarijos gydytoją. Jis padės jums priimti geriausią sprendimą ir padaryti jūsų katę laimingą.

Widoki:
      pixel