Šampūnai, kondicionieriai

surastų prekių kiekis: 4

Gerai prižiūrimas graužikas yra laimingas graužikas!

Žiurkėnai, jūrų kiaulytės, triušiai, šeškai... Visi šie gyvūnai yra labai populiarūs ir gali teikti daug džiaugsmo. Mieli, pūkuoti ir maži gyvūnėliai populiarūs, nes jiems nereikia tokios sistemingos priežiūros kaip, tarkime, šuniui ar katei. Tačiau tai nereiškia, kad jais nereikia rūpintis. Graužikų šeimininkai privalo užtikrinti jiems vertingą maistą ir atitinkamas gyvenimo sąlygas. Taip pat svarbu graužikams parūpinti tinkamo šampūno, kad jie visada turėtų gražų kailį.

Vyrauja nuomonė, kad graužikų negalima maudyti. Tai netiesa. Maudyti būtina, tačiau nereikėtų persistengti su maudymo dažnumu. Šampūnas žiurkėnui, jūrų kiaulytei ar kitam graužikui bus labai naudingas. Apleistas ir nešvarus kailis praranda visą savo žavesį ir neatrodo geriausiai. Jūsų augintinio oda gali pradėti blogai kvepėti, o nešvarumai taip pat gali būti bakterinės ar grybelinės infekcijos atsiradimo priežastis.

Investuokite į tinkamą šampūną savo jūrų kiaulytėms ar bet kuriam kitam namuose laikomam graužikui. Jūsų augintinis bus sveikesnis ir laimingesnis, o jums bus maloniau jį laikyti, glostyti ir būti jo draugijoje. Pati maudynė taip pat gali suteikti jums daug malonumo ir visai neturi kelti streso jūsų augintiniui.

Šiuo atveju didelė klaida yra tai, kad savo triušio, jūrų kiaulytės ar bet kurio kito graužiko nemaudote. Visai nebūtina to daryti dažnai, tačiau turėtumėte įsitikinti, kad savo augintinį maudote tam tikru reguliarumu. Tik išvalytas jūsų graužiko kailis bus minkštas, purus, blizgus ir aksominis. Augintinis bus ne tik gražus ir švarus, bet ir sveikas.

Kita klaida - naudojimas netinkamo šampūno. Žmonėms, katėms ar šunims skirti šampūnai visiškai netinka. Laimei, "ZooKaralyste.lt" internetinėje parduotuvėje rasite platų graužikui skirtų šampūnų pasirinkimą. Šampūnas skirtas jūrų kiaulytėms, žiurkėnams, šeškams, triušiams ir kitiems mieliems pūkuotiems graužikams - štai kas jūsų laukia "ZooKaralyste.lt" asortimente.

Visi parduotuvėje esantys produktai sukurti naudojant švelnius ingredientus. Jie nedirgina jautrios odos ir kruopščiai prižiūri jūsų graužikų kailį. Juk šampūnas triušiui, žiurkėnui, jūrų kiaulytei ar kitam graužikui turi būti švelnus ir veiksmingas. Jis taip pat turėtų būti pritaikytas konkretiems jūsų augintinio poreikiams.

Koks šampūnas graužikams? Rinkitės taip, kad jūsų augintinis būtų laimingas

Jei jau nusprendėte turėti graužiką, turite juo tinkamai pasirūpinti. Narvas, maistas, žaislai - viso to jam reikia. Jūsų augintiniui taip pat reikia tinkamos priežiūros, įskaitant atidų dėmesį jo odos ir kailio būklei. Koks šampūnas graužikams bus geriausias?

Turite rinktis tokį šampūną, kuris būtų pritaikytas graužiko odos ir kailio poreikiams. Jiems netiks žmogui ar šuniui skirtas preparatas. Graužikas yra visai kitoks padaras ir nusipelno, kad su juo būtų elgiamasi atitinkamai. Todėl, jei turite šešką, rinkitės šampūną šeškams. Jis juo pasirūpins geriausiai. Be to, gerai, jei šampūno pagrindą sudaro švelnūs, natūralūs ingredientai. Jokių dažiklių ar medžiagų, galinčių sudirginti jautrią odą

Jei abejojate, galite paskaityti kitų graužikų savininkų nuomones. Internete rasite daug straipsnių ir patarimų apie konkretų šampūną. Taip pat galite kreiptis į veterinarijos gydytoją, kad jis padėtų priimti išmintingą sprendimą dėl geriausio šampūno jūsų augintiniui.

Widoki:
      pixel