Švara

surastų prekių kiekis: 14

Šunų priežiūra - kodėl tai svarbu?

Sveikas šuo - tai gerai prižiūrėtas šuo. Sveikata pasireiškia ne tik savijauta ar elgesiu, bet ir augintinio išvaizda bei kvapu. Štai kodėl šunų šukavimas yra tokia svarbi prevencinės sveikatos priežiūros dalis.

Tikėtina, kad švarus ir gerai prižiūrėtas šuo bus sveikas, namuose neskleis blogo kvapo, o jo kailis ir oda nebus puiki vieta parazitams veistis. Todėl labai svarbu tinkamai prižiūrėti kailį - ant šuns besimaitinantys parazitai gali pasklisti po visus namus ir užpulti kitus augintinius bei žmones.

Šunų higiena yra vienas svarbiausių tinkamos priežiūros klausimų - švarus šuo ne tik gražiai atrodo, bet ir turi galimybę gyventi ilgai ir sveikai. Užtikrinti tai nėra taip sudėtinga, kaip gali atrodyti, o tai bus naudinga tiek jūsų šuniui, tiek visiems jūsų namiškiams.

Šunų priežiūra ir higiena - kas jums padės?

Namai, kuriuose gyvena šuo, nebūtinai turi būti blogo kvapo vieta. Netiesa, kad šunys tiesiog blogai kvepia - jie turi savitą kvapą, tačiau kvapo intensyvumas arba žymus kvapo pablogėjimas reiškia, kad šuo gali turėti problemų. Dažnai taip nutinka dėl prastos priežiūros. Kaip rūpinatės savo šuns higiena?

Maudymas augintinio šunims skirtais šampūnais, apsauga nuo blusų ir erkių, kailio šukavimas ir jo būklės tikrinimas po kiekvieno pasivaikščiojimo tikrai padės. Mūsų parduotuvėje esančios šunų valymo priemonės taip pat padės kovoti su blogais kvapais namuose.

Mūsų siūlomos šunų kraiko dėžės taip pat padės užtikrinti geresnę higieną, nes jos padės išmokyti tuštintis vienoje vietoje. Tai ypač svarbu šuniukams, kurie dar nesugeba parodyti, kad jiems reikia eiti į lauką. Kraiko dėžė taip pat naudinga vyresniems ir sergantiems šunims, kuriems ypač svarbi higiena.

Kaip išsirinkti šuniui skirtas priežiūros priemones?

Šunų oda visiškai skiriasi nuo žmogaus odos, todėl šunims skirtos kosmetikos priemonės ir šampūnai yra visiškai kitokie. Aukštos kokybės produktai skirti šunims pašalina alerginės reakcijos tikimybę. Vis dėl to verta atlikti bandymą su savo šunimi, kad įsitikintumėte, ar šampūnas ar kita kosmetikos priemonė jam nepakenks.

Jei sunku išsirinkti šuniui tinkamas priežiūros priemones, verta pasikonsultuoti su veterinarijos gydytoju, kuris padės, o jei reikia, paskirs atitinkamus tyrimus ir gydymą, po kurio blogas kvapas taip pat išnyks.

Widoki:
      pixel