Medinis

surastų prekių kiekis: 46

Medinis kačių kraikas - kuo jis skiriasi?

Visi, ieškantys ekologiško ir natūralaus kraiko dėžutės užpildo, turėtų išbandyti medinį kačių kraiką. Rinkoje galima įsigyti netirpstančių granulių, kurios suyra susilietusios su skysčiais, ir tirščių, kuriuos labai lengva pašalinti valant kraiko dėžę.

Kodėl medinis kraikas laikomas ekologiškiausiu? Visų pirma, jis gaminamas iš natūralių žaliavų - lapuočių ir spygliuočių medžių medienos. Dėl to jis visiškai biologiškai suyra.

Dar vienas medinio kačių kraiko privalumas yra tas, kad jis yra hipoalerginis. Skirtingai nei betoninis kraikas, kuris gali sustiprinti alerginius augintinių simptomus, medinis kraikas nesukelia jautrumo jautriems augintiniams.

Medinį kraiką ypač vertina lauke gyvenančios katės. Šie gyvūnai dažnai bendrauja su gamta, todėl mėgsta natūralų substratą. Šį kraiką taip pat galima naudoti kitų naminių kailinių gyvūnų - triušių, šinšilų ar žiurkėnų - narveliuose. Medinis kraikas taip pat tinka kaip substratas roplių terariumuose ir paukščių narveliuose.

Sluoksniuotas kačių kraikas - palaikykite tvarką savo kraiko dėžutėje!

Aglomeruotas medinis kačių kraikas pasižymi aukštomis eksploatacinėmis savybėmis, palyginti su bentonitiniu kraiku. Dėl jo kraiko dėžę valyti ne tik lengva, bet ir labai veiksminga - susidūręs su drėgme, kraikas sulimpa į didelius gumulus, kuriuos lengvai pašalinsite kastuvėliu. Jei kraikas ne per didelis, galite jį išmesti į tualetą.

Aglomeruotas kraikas yra puikus kraikas kraiko dėžei, ypač tada, kai katės globėjas dar tik mokosi pasirūpinti visais katės poreikiais. Tuomet reguliarus katės tualeto valymas nesukels problemų, o kraikas tarnaus ilgiau.

Medinis kraikas turi malonų kvapą. Daugelis kačių šeimininkų netgi jaučia dervos aromatą. Nenuostabu, kad ir katės dažnai renkasi šią natūralią medžiagą, o ne sintetines bentonito granules.

Nesusigulėjusios medinės paklodės - sužinokite jų privalumus

Kuo skiriasi medinis kačių kraikas, kuris nesupūva? Šios granulės skiriasi nuo stingstančio varianto tuo, kad, patekusios į katės šlapimą, jos nesusideda į gumulus, bet suyra ir nukrenta ant kraiko dėžės dugno.

Jei į katės tualetą pripildysite nesusigulėjusio kraiko, nereikės jo valyti kiekvieną kartą, kai augintinis juo pasinaudos. Jums tereikia kas tam tikrą laiką pakeisti visą jo turinį - išpilti jį į tualetą arba kompostuoti.

Medinis kačių kraikas labai gerai sugeria kvapus. "ZooKaralyste.lt" parduotuvėje taip pat rasite kvepiančių žaliosios arbatos arba citrusinių vaisių aromatų. Jie netoksiški, todėl juos verta išbandyti, nors ne kiekvienai katei patiks kvapas kraiko dėžėje.

Medinis kraikas leidžia jūsų augintiniui laisvai kasti, nežalojant jų letenelių. Jūsų keturkojui patiks jo ekologiškas tualetas, pripildytas medinio kraiko!

Widoki:
pixel