Voverėms

surastų prekių kiekis: 4

Voverė - draugiškas gyvūnas. Tinkamai jį šerkite

Kai galvojate apie graužikus, tinkamus laikyti namuose, voverės nėra pats akivaizdžiausias pasirinkimas. Tačiau, šių gyvūnų gerbėjų grupė nuolat didėja. Ar ir jūs esate šio judraus gyvūnėlio šeimininkas? Ar svarstote įsigyti tokį augintinį? Abiem atvejais turėtumėte žinoti, kuo maitinasi voverės.

Labai svarbu tinkamai maitinti šį graužiką, nes tai itin subtilūs gyvūnai. Kalbant apie mitybą, voverės dažniausiai tapatinamos su riešutais. Juk - riešutai ir voverė - yra toks suderintas duetas. Kuo iš tikrųjų minta šis gyvūnas? Ir ar tik riešutais? Taigi, vien riešutų nepakanka. Be tinkamo maisto jūsų voverė praras gyvenimo džiaugsmą ir energiją, o jos išvaizda gali taip pat nukentėti. Prastai maitinama, voverė gali susirgti. Nenuvertinkite to - pasirūpinkite savo graužiko mityba.

Kad jos ilgai ir laimingai gyventų, tinkamas maistas yra būtinas. Stebėti laimingą voverę - didelio džiaugsmo šaltinis, kuris suteiks jums daug malonumo. Kad taip būtų kuo ilgiau, pasirūpinkite subalansuota šiems gyvūnams skirta mityba.

Atitinkamas maistas voverėms – peržiūrėkite "ZooKaralyste.lt" asortimentą

Jei turite arba planuojate turėti voverę, reikia jai tinkamo maisto. ZooKaralyste.lt internetinė parduotuvė yra puiki vieta, kur rasite tiek daug skanių ir sveikų voverių maisto variantų, kad net išrankiausias graužikas jausis patenkintas.

Geriausias maistas voverėms yra toks, kuris yra skanus ir pilnas įvairių sudedamųjų dalių požiūriu. Jį visada galite papildyti riešutais, braškėmis, obuoliais, moliūgų ar saulėgrąžų sėklomis ir kitais skanėstais. Tačiau vis tiek negalite pamiršti apie pagrindinį maistą.

Taigi "ZooKaralyste.lt" asortimente rasite pagrindinio maisto ir papildomų skanėstų - daržovių, vaisių, liucernos, topinambų ar riešutų pašaro. Remiantis vienu ar keliais skirtingais ingredientais - pasirinkimas didžiulis. Pašarai suteiks jūsų voverėms skanų, maistingą, o svarbiausia - sveiką ir visavertį maistą. Tai tikrai labai svarbu. Tinkamos mitybos vaidmuo profilaktinėje sveikatos priežiūroje yra tiesiog neįkainojamas.

Koks maistas jūsų voverėms tinkamiausias? Sprendimas priklauso nuo jūsų!

Jūsų voverė nusipelno visko, kas geriausia. Rūpintis gyvu padaru - didelė atsakomybė. Todėl nesijaudinkite, jei kyla abejonių ir nežinote, ką pasirinkti. Jūs nesate šioje situacijoje vieni.

Koks maistas voverėms tiks? Pirmiausia toks, kuris jai užtikrins šimtą procentų paros maisto medžiagų, vitaminų, mineralų, makro- ir mikroelementų poreikio. Maistą taip pat galite papildyti ir paįvairinti priedais, tačiau svarbiausia yra pagrindas. Būtent juo grindžiama visa jūsų voverės mityba. Tai taip pat maistas, kuris daugiausia atsižvelgia į sveikatos palaikymą.

Taip pat įsitikinkite, kad maistas yra skanus. Geras maistas voverėms turi būti parinktas atsižvelgiant į jų kulinarinius skonius. Rinkitės, eksperimentuokite, maišykite ir derinkite skonius. Gavęs apetitą skatinantį maistą, jūsų graužikas dažniau ir noriau žvilgtelės į dubenėlį.

Vis dar abejojate, kokį maistą pasirinkti? Galite pasikonsultuoti su kitais voverių šeimininkais. Peržvelkite internetą ir paieškokite atsiliepimų apie šiems žaviems graužikams skirtą maistą. Sužinokite, kurie yra populiariausi tiek tarp voverių, tiek jų šeimininkų tarpe.

Widoki:
      pixel