Alergijos

surastų prekių kiekis: 39

Kodėl verta pirkti veterinarinį ėdalą alergiškoms katėms?

Alergija maistui - tai negalavimas, dėl kurio jūsų augintinio gyvenimas tampa siaubingas ir kurį sukelia viena ar kelios maisto sudedamosios dalys. Tai susiję su imunine sistema, kuri audringai reaguoja į tam tikras medžiagas. Dažniausiai pasitaikantys maisto alergenai yra gyvūniniai ir augaliniai baltymai. Todėl alergiją gali sukelti jautiena, pienas, kiaušiniai, žuvis ir kviečiai. Katės taip pat dažnai kenčia nuo maisto netoleravimo ir virškinimo sutrikimų, todėl reikėtų riboti maistą, kurio sudėtyje yra sojos ar kukurūzų.

Nemalonūs alergijos maistui simptomai paprastai pasireiškia praėjus kelioms valandoms po alergizuojančio maisto produkto suvalgymo. Alergijos simptomai gali būti kailio niežėjimas, draskymas ir kandžiojimas, paraudimas, alopecija ir uždegiminiai pokyčiai. Maisto netoleravimo atveju pasireiškia vėmimas ir viduriavimas. Gyvūnui, kuriam pasireiškia šie simptomai, reikia apsilankyti pas veterinarijos gydytoją, kuris padės iš mitybos raciono pašalinti alerginę reakciją sukeliančius elementus ir patars, kaip parinkti tinkamą ėdalą - specializuotą ėdalą alergiškoms katėms.

Mūsų internetinėje parduotuvėje galima įsigyti sauso maisto, skirto įvairaus amžiaus ir fiziologinių poreikių alergiškoms katėms. Jis padeda sumažinti nemalonius alerginius simptomus ir kartu suteikia visas funkcijai būtinas maistines medžiagas.

Alergiškoms katėms skirtas ėdalas - kurį rinktis?

Alergiškų kačių ėdalas tinka eliminacinei dietai ir kaip kietas maistas. Specialios sudėties ėdalas nesukelia jūsų augintiniui jokio neigiamo diskomforto. Ėdalo sudėtyje yra hidrolizuotų baltymų, kurie neturi alergizuojančių savybių. Pagrindinė produktų sudedamoji dalis yra ančių, elnienos arba arklienos mėsa. Galima įsigyti pašaro versiją be grūdų, kurie pakeisti bulvėmis, sėmenimis arba ryžiais.

Turimas hipoalerginis maistas yra lengvas ir neapkrauna virškinimo sistemos. Polinesočiosios riebalų rūgštys mažina uždegimą ir teigiamai veikia odos būklę. Alergiškų kačių maiste nėra cheminių priedų ir konservantų.

Siūlomu alergiškiems katėms skirtu ėdalu galima šerti augintinius, sergančius dermatitu, gastroenteritu ir žarnyno uždegimu, kurie yra susiję su alergija maistui. Toks maistas yra geras sprendimas padidėjusio jautrumo maistui, egzokrininio kasos nepakankamumo ir hiperlipidemijos atvejais.

Alergiškas kačių maistas - į ką atkreipti dėmesį?

Alergiškiems gyvūnams skirtose dietose negali būti alergizuojančių sudedamųjų dalių. Pašalinti atskirus alergizuojančius elementus yra sudėtinga ir užima daug laiko, todėl labai svarbu šerti savo augintinį specializuotu hipoalerginiu maistu. Koks yra geriausias maistas alergiškai katei? Toks, kurio pagrindą sudaro saugus baltymų šaltinis. Alergiškam augintiniui skirtame maiste taip pat neturėtų būti pavojingų grūdų.

Alergiškoms katėms tinkamame ėdaluose nėra visų sudedamųjų dalių, galinčių sukelti alergiją. Todėl atkreipkite dėmesį į elementinę ir analitinę produkto sudėtį. Geriausio ėdalo sudėtyje yra mažos molekulinės masės peptidų, kurie sumažina alerginės reakcijos riziką. Aukštos kokybės ėdalą alergiškiems gyvūnams sudaro kompleksas ingredientų, palaikančių barjerinę odos funkciją. Taip pat patikrinkite, ar maisto produkte yra antioksidantų kompleksų, naikinančių laisvuosius radikalus.

Widoki:
      pixel