Nutukimas, antsvoris

surastų prekių kiekis: 32

Sausas maistas katėms, turinčioms antsvorio

Kačių antsvorio problemos dažniausiai kyla dėl per didelio šėrimo ir fizinio aktyvumo trūkumo. Žymiai viršijant energijos poreikį, kalorijų perteklius kaupiasi riebalų pavidalu. Veiksniai, didinantys antsvorio ir nutukimo riziką, yra amžius, lytis, genetinis polinkis ir fiziologinė būklė.

Per didelis svoris kenkia katės sveikatai ir gerovei. Dėl nutukimo taip pat išsivysto ligos ir būklės, pavyzdžiui, diabetas, sąnarių degeneracija, hipertenzija, šlapimo takų ligos ir vėžys. Antsvoris trumpina gyvenimo trukmę, trukdo judėti ir veikia silpną katės imuninę sistemą.

Vienas svarbiausių veiksnių, padedančių jūsų augintiniui numesti svorio, yra tinkamai parinktas dietinis maistas jūsų katei. Parduotuvėje "ZooKaralyste.lt" siūlomas platus sauso maisto, skirto su antsvoriu ir nutukimu kovojančioms katėms, asortimentas, pritaikytas pagal jūsų augintinio amžių, lytį ir individualius poreikius. Jų yra įvairių talpų ir skonių, kurie neabejotinai patiks jūsų augintiniui ir kartu rūpinsis jo linija.

Kaip veikia toks maistas katėms?

Jei pastebėjote, kad jūsų katė priauga svorio, nuspręskite liekninti savo augintinį prižiūrint veterinarijos gydytojui. Specialistas, nuodugniai apžiūrėjęs ir pašalinęs kitas sveikatos problemas, nustatys optimalų svorio metimo tempą ir parinks tinkamą lieknėjimo dietą. Jis padės jums pasirinkti geriausią maistą, atitinkantį jūsų augintinio būtiniausių maistinių medžiagų poreikius.

Geriausias maistas nutukusioms katėms pasižymi mažesniu riebalų kiekiu, dideliu mikro- ir makroelementų bei baltymų kiekiu. Sudėtyje yra L-karnitino, chondroitino, gliukozamino ir augalinių skaidulų, kurios užtikrina greitesnį sotumo jausmą. Šerkite tolygiai, reguliariai ir tinkamomis dozėmis. Neduokite savo augintiniui užkandžių tarp valgymų, o jei duodate, įtraukite tai į dienos energijos balansą.

Lieknėjant savo augintiniui labai svarbu atsižvelgti į jo individualius mitybos poreikius, kurie priklauso nuo jo amžiaus, veislės ir fiziologinės būklės. Atminkite, kad mažam kačiukui negalima duoti suaugusių kačių ėdalo ar senjorams - vyresnio amžiaus katėms skirto ėdalo. Svorio metimo procese taip pat labai svarbu mankštintis. Dieta kartu su dideliu fiziniu aktyvumu neabejotinai turės stulbinantį poveikį. Skatinkite savo katę bėgioti ir žaisti, ir jūsų augintinis greitai atgaus formą.

Widoki:
      pixel