Agregatai

surastų prekių kiekis: 4

Geras grumstuotas kačių kraikas - švaros kraiko dėžėje pagrindas

Katės jau seniai yra vieni populiariausių naminių gyvūnėlių; juk jos lydi žmones jau tūkstančius metų. Per savo audringą istoriją jos netgi buvo laikomos dievais ir garbinamos. Vis dėlto jos yra gyvūnai, turintys savo labai konkrečius fiziologinius poreikius ir privalo juos kažkur patenkinti. Katėms, kurios neišeina į lauką, geriausia vieta bus kraiko dėžė, kurioje būtų grumstuotas kačių kraikas. Geras kraiko dėžės substratas tai pagrindas.

Jis šiek tiek primena smėlį, švelnus katės letenoms, be to, gali net kvepėti - toks yra bentonito grumstelinis kraikas. Ką reiškia, kad jis sulimpa? Susilietęs su skysčiu, kraikas įgauna kompaktiškų gumulėlių pavidalą. Šiuos gumulėlius galima greitai ir lengvai pašalinti kraiko kastuvėliu.

Kiekvieną katę galima išmokyti tinkamai naudotis kraiko dėže - netiesa, kad šio meno galima išmokyti tik mažus kačiukus . Juk kiekviena katė rūpinasi savo higiena - jos yra labai švarūs gyvūnai. Pats mokymosi procesas bus lengvesnis ir greitesnis, jei kraiko lovelis turės gerą pagrindą. Sulipęs kraikas palengvina kraiko lovytės valymą ir jame esantys nešvarumai matosi daug geriau. Kartu tai patogu katei, nes leidžia jai užkasti ekskrementus pagal instinktyvų poreikį.

Sudarykite savo katei geriausias sąlygas kraiko lovelyje. Tik taip įtikinsite ją, kad juo naudotis malonu, ir taip apsaugosite savo namus nuo nešvarumų ir nemalonaus kvapo. Rinkitės veiksmingą kraiką, pagamintą iš medžiagos, kuri jūsų katei patiktų nuo pirmųjų akimirkų - ji turi būti maloni jos letenėlėms. Populiariausias yra bentonito substratas, kuris po sąlyčio su skysčiu greitai pakeičia savo birų pavidalą į gumulėlius. Tarp "ZooKaralyste.lt" esančių grumstuotų produktų taip pat rasite medienos ar kukurūzų kraiko. Kad ir kokį tipą pasirinktumėte, nepamirškite dažnai valyti kraiko lovelį, nes net ir geriausias grumstuotas kačių kraikas to nepakeis.

Užtikrinkite, kad atliekos būtų kuo greičiau pašalintos, geriausia iš karto po to, kai katė nurimsta. Daugelis šių gyvūnų nemėgsta antrą kartą naudotis kraiko dėže, kurioje jau yra nešvarumų. Taip pat nepamirškite šį kartą papildyti iki katėms tinkamo ir patogaus lygio grumstuoto kraiko.

Sluoksniuotas kačių kraikas - kuo galite pasikliauti?

Kačių kraiko pirkimas yra gana paprasta užduotis - pasirinkimo galimybės yra tokios didelės, kad tikrai išsirinksite tai, kas tinka jūsų katės kraiko dėžei. Ar nerimaujate, kad teks nešti sunkų maišą, kuriame parduodamas grumstuotas kačių kraikas? Galite pirkti neišeidami iš namų, o pakuotę atveš kurjeris. Peržiūrėkite šiam tikslui skirtą mūsų parduotuvės pasiūlymą.

Galite rinktis kvapnius ir visiškai bekvapius grumstus. Nuspręskite, ar jums rūpi kvapas kraiko dėžutės zonoje, ar pakanka, kad visiškai nesijaustų jokio kvapo. Visi mūsų asortimente esantys grumstuoti kraikai yra produktai, kurie labai gerai suriša kvapus ir neleidžia jiems pasišalinti. Jei norite malonaus kvapo, galite rinktis levandų, miško, jūros, citrusinių vaisių ir kitų įdomių kvapų kraiką.

Rinkdamiesi kvapiuosius kraiko priedus atsižvelkite į savo katės pageidavimus. Kai kurie gyvūnai nemėgsta naudotis kraiko dėže, jei joje yra stipraus kvapo grumstuotas kraikas. Jei anksčiau nenaudojote tokio tipo gaminio, sumaišykite kvapųjį kraiką su ankstesniu savo katės kraiku ir pažiūrėkite, kaip reaguos jūsų katė. Taip galėsite nuspręsti, kokio tipo kraiku ateityje pildyti katės kraiko lovelį. Jei eksperimentas nepavyks, nepamirškite, kad bekvapis kraikas taip pat puikiai suriša kvapus, todėl jums nereikės nerimauti dėl to, kad kraiko dėžutė blogai kvepia.

Mūsų asortimente rasite kraiko su nanosidabru, kuris yra natūralus antibiotikas. Jis pasižymi dezinfekuojamuoju ir antiseptiniu poveikiu. Efektyvus grumstuotas kraikas yra be mikrobų, nes nanosidabro jonų priedas neleidžia daugintis bakterijoms ir grybeliams ir apsaugo nuo blogo kvapo.

Aglomeruotas kraikas taip pat yra labai gerai sugeriantis ir ekonomiškas produktas - vienos pakuotės užteks ilgam. Jums tereikia pašalinti susikaupusią dalį ir papildyti kraiką. Nepamirškite kartą per tam tikrą laiką pakeisti visą grumstuotą kačių kraiką - taip bus lengviau išvalyti kraiko lovelį ir pašalinti iš jo visus nešvarumus, taip pat jį dezinfekuoti. Visus substratus galima įsigyti skirtingos talpos pakuotėse, kad galėtumėte lengviau pritaikyti juos savo poreikiams ir išbandyti naujas galimybes.

Kačių kraikas - kaip jį išsirinkti?

Pasirinkti tinkamą kraiką kraiko dėžei yra daug rimčiau, nei manote. Jei jis nepatinka jūsų augintiniui, jis gali net atsisakyti atlikti savo fiziologinius poreikius kraiko dėžėje. O juk jam daug geriau tai daryti ten nei bet kur kitur jūsų namuose. Dėl šios priežasties gerai pritaikytas grumstuotas kačių kraikas yra būtinas visų namuose esančių žmonių gerovei. Į ką turėtumėte atsižvelgti jį rinkdamiesi?

Svarbiausia - patogumas. Tiek katės, tiek jūsų komfortas - juk jūs dažnai valysite kraiko lovelį. Šis procesas yra daug lengvesnis, nes užterštą dalį galima labai greitai pašalinti. Pakuotė tarnaus ilgiau, nes nereikės iš karto keisti viso kraiko dėklo turinio.

Jei norite, kad būtų patogu kasdien valyti kraiko dėžutę, bet pageidaujate aplinkai nekenksmingo sprendimo, rinkitės grumstuotą kraiką, kurį kartu su nešvarumais galite išmesti į tualetą. Dauguma augalinės kilmės kraiko, pavyzdžiui, medienos ar kukurūzų kraiko, turi tokią galimybę. Tačiau prieš pasirinkdami visada perskaitykite gamintojo instrukcijas ir vietos sveikatos apsaugos taisykles.

Taip pat galite nusipirkti įvairių kvapų kačių kraiką. Jei norite, kad kraiko dėžėje ir aplink ją sklistų malonus kvapas, galite rinktis būtent juos. Kai kurie kvapai taip pat gali turėti įtakos jūsų katei, pavyzdžiui, levandų kvapas sumažins jos stresą, todėl paskatinsite ją naudotis kraiko dėže, o ši vieta jai asocijuosis teigiamai. Tačiau iš anksto patikrinkite, kaip jūsų katė reaguoja į kraiko kvapą, nes per stiprus kvapas gali ją atbaidyti nuo tualeto.

Rinkitės gerai sugeriančius ir blogus kvapus sulaikančius gaminius. Taip apsaugosite savo namus nuo nemalonių kvapų, o jūsų katei taip pat bus maloniau naudotis kraiko dėže. Tai ypač svarbu, jei jūsų augintinis kelias valandas per dieną paliekamas vienas ir neturite galimybės pašalinti ekskrementų iškart.

"ZooKaralyste.lt" rasite platų kraiko asortimentą!

Žinome, kokie įvairūs yra kačių skoniai ir poreikiai, todėl mūsų gaminių asortimente yra įvairiausių rūšių kraiko dėžių substratų, tarp kurių, žinoma, rasite ir grumstų kraiko. Mums rūpi ne tik gyvūnų gerovė, bet ir prižiūrėtojų patogumas. Surinkome įvairių substratų, kurie padeda lengvai palaikyti švarą kraiko lovelyje ir išvengti nemalonių kvapų. Jie puikiai sugeria skysčius, o iš jų padarytus gumulėlius iš katės tualeto pašalinsite vienu judesiu.

Skirtingus kačių poreikius, be kita ko, lemia jų kailio ilgis, prie kurio gali prikibti nepageidautinas smėlis, dėl kurio jūsų augintiniui bus nepatogu ir reikės dažniau valyti. Būdami ilgaplaukio augintinio globėjais, "ZooKaralyste.lt" taip pat rasite veiksmingą kraiką, kuris užtikrins jūsų katės komfortą ir padės jums sutaupyti laiką. Substratas pagamintas taip, kad granulės nepriliptų prie ilgų plaukų. Tai užtikrina, kad jūsų augintinis jų neišnešios iš kraiko dėžės.

Aglomeruotas kraikas puikiai sugera nemalonius kvapus ir paskleidžia malonų aromatą. Jei žinote, kad jūsų katei tai nekelia problemų, galite rinktis levandų kvapo gaminį. Tačiau pateikėme ir daugiau aromatų pasiūlymų - galbūt jūsų katei patiks gaivios žolės kvapo kraikas.

Skirtingi kačių skoniai yra savaime suprantamas dalykas, todėl šioje kategorijoje rasite daug veiksmingų smulkių grūdelių kraiko, taip pat substrato, kurio paskiri grūdeliai yra didesni.

Mūsų asortimente rasite įvairių pakuočių dydžio kačių smėlio. Jei nerimaujate, kad ką tik po savo stogu priglaustai katei nepatinka substratas, rinkitės kelias skirtingas mažesnės talpos pakuotes. Mūsų asortimente rasite efektyvaus kraiko 5 litrų maiše. Taip pat siūlome didesnes substrato pakuotes. Jei jau žinote, kokį kraiką labiausiai mėgsta jūsų katė, galite rinktis 10 arba 20 litrų talpos pakuotę su grumstuotu kačių smėliu. Peržiūrėkite mūsų asortimentą ir sužinokite, kokius kraiko substratus jums paruošėme.

Widoki:
      pixel